Orvosaink


Dr. Ládi Szilvia - Fogszakorvos

Dr. Ládi Szilvia

Fogszakorvos

Rendelési idő
hétfő kedd szerda csütörtök péntek
14-20 8-14 14-20 8-14 változó
Elérhetőségek
  • telefon: 06 1 798 41 91
  • mobil: 06 20 25 26 090
  • email: ladi.szilvia@maxxdent.hu

Bemutatkozás

dr. Ladi Szilvia fogszakorvos

Fogorvosi diplomámat 1994-ben szereztem az Újvidéki Orvostudományi Egyetemen, majd 1996-ban szakvizsgáztam a Belgrádi Orvostudományi Egyetemen. A következő, fog- és szájbetegségek szakvizsgámat már a Semmelweis egyetemen tettem le 2001-ben. Pályafutásomat a budapesti belvárosi rendelőben kezdtem, majd a Veres-Dent fogászati központba kaptam meghívást, ahol tíz évig voltam a csapat tagja. Az utolsó három évben mint cégvezető és szakmai felelős fogszakorvos teljesítettem a munkámat. A folyamatos betegellátás mellett rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy jártasságot szerezzek a legújabb technikákban, kövessem a fogorvoslás trendjeit és így szakmai felkészültségem naprakész legyen.
Továbbképzési tematika a teljesség igénye nélkül:
Komplett mosolytervezés
Vállas preparálás
Direkt héj készítése
Orvosi lézer alkalmazása
Fogászati röntgen használata
A praxis jogi védelme és igazságügyi kérdések
Korszerű esztétika és stb.


Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának (Fogorvosi Tagozat).

Most saját rendelőmet szeretném bemutatni a kedves régi és új pácienseimnek!

A szakmai felkészültségen túl rendelőmben a legmodernebb kezelőegységek segítik a minőségi ellátást.
Rendelkezésre áll az egyik legkorszerűbb, digitális röntgen készülék, amellyel azonnal feltárjuk a probléma gyökerét, a páciensek számára pedig szemléletesebb és érthetőbb a beavatkozások szükségessége.

A maxxDENT Családi és Esztétikai Fogászat teljes körű fogászati ellátással áll minden korosztály rendelkezésére oldott légkörben, türelmes foglalkozással. A kezelések során fontos szempont a prevenció, tanácsaimmal megelőzhetőek a fogágy betegségek, a makacs problémák megoldódnak. A kezeléseket a páciens részére fájdalommentessé, kellemesebbé teszik a korszerű érzéstelenítő eljárások és legújabb technikai megoldások. A fogsor funkciója és esztétikája között egyénre szabottan teremtünk teljes harmóniát pácienseink teljes elégedettségére. Hiszek a hosszú távú kapcsolatokban és a kölcsönös bizalomban, praxisom során az emberi tényező, az empátia rendkívül fontos.

Győződjön meg Ön is arról, hogy az itt leírtak megvalósíthatóak és tartozzon Ön is az elégedetten mosolygó pácienseim táborába!

Színvonalas, luxus környezetben várjuk kedves pácienseinket!

Mindent az Ön boldog mosolyáért!


Kapcsolat

maxxDENT Smile Kft.

Fogászati rendelőnk címe
1044, Budapest
Fiumei út 18/A fszt. Ü/4

Elérhetőségeink
Telefon: 06 1 789 41 91
Telefon: 06 20 25 26 090
Email: fogaszat@maxxdent.hu

]